Nybyggeri​

​Få en grønnere El-løsning med L.H. Olesen A/S

Ved at installere en energibesparende løsning fra start, kan du spare mange penge på elregningen i fremtiden.

Ved nybyggeri af privat bolig eller erhvervsejendom, er det afgørende at have en erfaren og professionel el-installatør med på opgaven. Hos L.H. Olesen A/S er energioptimering af el en naturlig del af vores tankegang, og vi vil altid anbefale en løsning, der kan spare dig for unødvendige udgifter.

Vores servicemedarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring med at installere strømbesparende produkter. Vi har et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at spare på energien.

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

​Vores projektforløb med nybyggeri er en fælles proces mellem vores elektrikere og kunden. Det begynder med en grundig analyse af dine behov og ønsker. Herefter udarbejder vi en detaljeret projektbeskrivelse, der inkluderer tekniske tegninger af rum, interiør og lyskilder mm samt evt. materialeprøver.

Sammen diskuterer vi eventuelle ændringer og justeringer undervejs, indtil vi har en færdig løsning, der matcher det aftalte og dine ønsker. Vi er fleksible og arbejder hårdt for at sikre at vores opgave altid står færdig til den fastsatte tid. ​Lad os hjælpe dig med at få installeret en strømbesparende løsning, der passer til dine behov.

Skal vi tage en snak om energibesparende løsninger til nybyggeri?

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Er det udenfor vores normale åbningstid - så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest. Du er velkommen til at skrive tidspunkt for, hvornår du gerne vil kontaktes

Udfyld kontaktformular her

Har du spørgsmål?

Her kan du stille dine spørgsmål til os.
​Vi svarer på samme dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installatør N.C. Christensen startede firmaet i december 1937 i Vendersgade 15, 7000 Fredericia, efterfulgt af installatør Viggo Christensen.

Telefontider​

Mandag – torsdag

07.00 – 15.30​

Fredag

07.00 – 12.00​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Installationsfirmaet
​L.H. OLESEN A/S

​Egeskovvej 72, 7000 Fredericia


Telefon: 76 20 00 77

Vagttelefon: 22 24 70 77

E-mail: info@lholesen.dk