Adgangskontrol, dørtelefoner og låsesystemer

Vi skaber større sikkerhed og mere tryghed

Ønsker du elektronisk adgangskontrol eller anden form for sikkerhed til dit firma eller hjem?

​Hos L. H. Olesen A/S har vi stor ekspertise med en lang række sikringsprodukter lige fra dørtelefoner til elektroniske låsesystemer. Vi er kort sagt specialister i adgangskontrolløsninger.

Vi er autoriseret el-installatør, og vi har over 85 års erfaring. Hos os er kunden altid i centrum, og vi leverer el-arbejde med garanti. Vi har naturligvis døgnservice.

Vi servicerer både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner typisk områderne i og omkring Fredericia, Vejle, Middelfart - men vi kører også gerne længere.

Vil du vide mere om os - læs her​

Låsesystemer til kode, kort, brik og endda fingeraftryk

Vi tilbyder en bred vifte af installationer såsom dørtelefon, dørkamera og adgangskontrol med brik, kort eller lignende. Det kan for eksempel være elektroniske låsesystemer med individuelle adgangsrettigheder til den enkelte dør. Formålet er altid at skabe større tryghed og at forbedre sikkerheden.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Video (videoovervågning, Videotelefoner, Video-dørklokker)
  • Hustelefoner
  • Samtaleanlæg
  • Adgangskontrol

Vi kan blandt andet tilbyde vores comfort-videotelefoner, som har en farvemonitor på 3,5 tommer og integreret billedhukommelse. Vi har også mere traditionelle dørstationer og hustelefoner. Derudover har vi en lang række adgangskontrolsystemer til kode, kort, brik og endda fingeraftryk. Systemerne er velegnede til alt fra enfamiliehuse til industrivirksomheder.

Hør mere om mulighederne for adgangskontrol

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvordan vi kan skabe mere tryghed og større sikkerhed i din virksomhed eller i dit hjem. Vi fortæller gerne mere om de mange muligheder inden for dørtelefoner og elektroniske låsesystemer, og vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en løsning med adgangskontrol.

Kontakt os nu

Vælg os for pålidelig og effektiv installation til både virksomheder og private boliger.

Har du spørgsmål?

Her kan du stille dine spørgsmål til os.
​Vi svarer på samme dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installatør N.C. Christensen startede firmaet i december 1937 i Vendersgade 15, 7000 Fredericia, efterfulgt af installatør Viggo Christensen.

Telefontider​

Mandag – torsdag

07.00 – 15.30​

Fredag

07.00 – 12.00​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Installationsfirmaet
​L.H. OLESEN A/S

​Egeskovvej 72, 7000 Fredericia


Telefon: 76 20 00 77

Vagttelefon: 22 24 70 77

E-mail: info@lholesen.dk